3 dagen – 24 uur per week

Medior .NET Developer

Op zoek naar een sleutelrol in een jonge maar groeiende organisatie?

Codewriters is een jonge organisatie met de ambitie uit te groeien tot een grote speler binnen de Nederlandse software industrie.

Wij hebben het gezond druk met uitdagende projecten. Om deze projecten voor onze klanten te kunnen blijven ontwikkelen en onderhouden zijn we op zoek naar ambitieuze en getalenteerde .NET developers. 

Als Codewriter ga jij een impact maken bij de verdere ontwikkeling van deze projecten. Daarbij krijg jij zelf de keuze of jij je volledig wil richten op één project, of dat jij je tijd wil onderverdelen ondere meerdere projecten.

Naast het ontwikkelen van software kun je ook een sleutelrol gaan spelen in de verdere groei van Codewriters. Denk hierbij aan het werven  van andere developers, het opnemen en presenteren van tutorials of het geven van cursussen.

De
MATCH

Duidelijk en eerlijk, want daar houden we van

Wat jij kan verwachten

Salaris

Een marktconform salaris (3.300 tot 3.500 euro per maand op basis van 40 uur) afhankelijk van je niveau en ervaring.

Ontwikkeling

En daarmee bedoelen we in dit geval geen software maar jou zelf. Wij vinden het belangrijk dat jij een rots in de tech branding bent en blijft. Daarom krijg jij de mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf te certificeren.

Variatie

Afwisseling van spijs doet eten en dat geldt zeker ook in software ontwikkeling. Wij beseffen dat je de behoefte kan hebben om aan verschillende projecten te werken en die mogelijkheid bieden we jou dan ook graag.

Hybride werken

Afhankelijk van jouw niveau en de opdracht waar je aan werkt krijg je de mogelijkheid om te werken vanuit huis, op locatie bij de klant of bij ons op kantoor in Capelle aan den IJssel.

Borrelen en gamen

Uiteraard moet er na het werk ontspannen worden. Op vrijdagmiddag kan je gezellig borrelen met fris, bier of wijn terwijl je laat zien wie er de baas is op de XBox.

Wat we van jou verwachten

Ervaring met

C# op een of meerdere versies van .NET (Framework).
SQL Server, T-SQL en SQL Management Studio.
Entity framework.
Frontend (HTML, CSS, Javascript, jQuery).

Werk en denk niveau

Je hebt een geschikt werk en denk niveau voor het ontwikkelen en onderhouden van complexe software applicaties. Daarnaast ben je afhankelijk van je niveau in staat om zelfstandig en in teamverband te werken.

Motivatie

Je hebt een passie voor software ontwikkeling. Je besteed zelf vrije tijd aan het uitbreiden voor je kennis door bijvoorbeeld tutorials te volgen of je eigen projecten te bouwen.

Over
Codewriters

Onze naam zegt het al. Wij schrijven code. En daar zijn wij goed in.

Sinds 2019 helpen wij onze opdrachtgevers hun business te laten groeien met behulp van kwalitatief hoogwaardige maatwerk software. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen grote en de wat kleinere projecten. We houden van snelle communicatie en snel schakelen. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel en dat bewijst zich dan ook met langlopende relaties met onze klanten.

 

Wij werken van onder de rook van Rotterdam en hebben dan ook een “niet praten maar poetsen” mentaliteit. Ons kantoor bevindt zich in Capelle aan den IJssel, maar wij werken op locatie door heel Zuid-Holland. 

Onze eigen nummer 1

Software Superheroes

Hoeveel wij ook van mooie software en techniek houden, het staat bij ons niet op de eerste plek. Die plaats is namelijk toegewezen aan onze software developers oftewel, de Codewriters.  Zij houden de motor draaiende en daarom zorgen wij dat zij altijd in topconditie zijn. 

Wij investeren continu in het bijscholen van onze developers zodat zij snel in elke opdracht mee kunnen komen en voorop kunnen lopen wanneer dat nodig is. Daarnaast houden wij regelmatig interne kennissessies en gezellige uitjes om ervoor te zorgen dat motivatie en werkgeluk op peil zijn. We vinden het belangrijk dat onze mensen blij en trots zijn op hun werk. Want zij zijn uiteindelijk onze software superheroes!

Klinkt goed

En dat is het ook, vinden wij zelf. 

Als jij het ook goed vindt klinken, nodigen wij je graag een keer uit om kennis te maken. Laat een berichtje achter via het formulier hieronder of stuur een appje naar 0625123259. Solliciteren kan ook door een e-mail te sturen naar info@codewriters.nl. 

CONTACT

or CALL us

Whatsapp logo