Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Codewriters gaan we verder dan alleen softwareontwikkeling. We zijn niet alleen gepassioneerd over het creëren van innovatieve technologische oplossingen, maar we streven er ook naar om een positieve impact op onze planeet te hebben. Een van onze meest recente initiatieven om dit doel te bereiken, is ons Boomplantprogramma.

Codewriters plant bomen

Het Codewriters Boomplantprogramma is een manier waarop we onze betrokkenheid bij duurzaamheid en milieubehoud in de praktijk brengen. Voor elke 4 uur die onze Codewriters besteden aan het werken voor een opdrachtgever, plannen we de aanplanting van een nieuwe boom. Deze bomen dragen bij aan het herstel van onze ecosystemen, helpen de lucht te zuiveren en versterken de biodiversiteit in onze wereld.

Voor elke
4 UUR

een
NIEUWE BOOM

Nature leafs

Samen groener

Onze toewijding aan dit initiatief is geworteld in onze overtuiging dat bedrijven een verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een schonere en groenere toekomst. Door deel te nemen aan ons Boomplantprogramma, kunnen onze opdrachtgevers niet alleen profiteren van onze technologische expertise, maar ook bijdragen aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan en het milieu te beschermen.

Samen kunnen we de wereld een groenere plek maken. Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en tegelijkertijd een positieve impact op de wereld wilt hebben, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we een duurzamere toekomst bouwen, een boom per keer. 🌳

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een groenere en duurzamere wereld.