functionaliteit overal en op elk scherm

Webapplicaties

ONLINE PORTALEN

Een online portaal is voor veel organisaties een onmisbare tool geworden bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Verhoog productiviteit door werknemers toegang te geven tot belangrijke functionaliteiten via de webbrowser.

INTERNET- OF INTRANETPAGINA'S​

Onderhoud zelf de content op je internet- of intranet pagina’s met een content management systeem. Codewriters maakt afhankelijk van uw wensen gebruik van een eigen CMS, Umbraco of WordPress in combinatie met Elementor Pro.

API (APPLICATION PROGRAMMING INTERFACE)

Geef derde partijen – of uw eigen software – toegang tot uw data via een losse API. Uiteraard met een solide authenticatie en autorisatie om de toegang onder controle te houden.

WERKWIJKZE

Elk software project is anders. Daarom bekijken we per project wat de juiste methodes en disciplines zijn om tot het beste resultaat te komen.

Samen bekijken we wat de wensen en behoeften zijn voor uw organisatie. We brengen de problemen en doelen in kaart en stellen een functioneel ontwerp op. Aan de hand van het functioneel ontwerp maken we een inschatting van de benodigde tijd om het project te voltooien.

Per project bepalen we de best passende organisatie. In de meeste gevallen zullen wij adviseren om agile te werken. Zo blijft u betrokken tijdens het ontwikkelproces en kunt u bijsturen indien nodig.

Wij gaan aan de slag met uw project. We houden u pro-actief op hoogte van de voortgang en indien we er voor gekozen hebben om agile te werken kunt u actief deelnemen aan onze sprints. Tussentijds tonen wij demo’s van de gemaakte functionaliteit. 

Uw software is klaar om opgeleverd te worden. Omdat u regelmatig betrokken bent geweest tijdens de bouw van de software komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Na oplevering kunnen wij uw personeel trainen in het gebruik van de software. 

CONTACT

or CALL us

Whatsapp logo