Verbind met eigen data en applicaties of dat van externe partijen

Koppelingen

Naadloze koppelingen met Externe Systemen via API's

In de hedendaagse digitale wereld wordt data voortdurend gegenereerd door diverse applicaties, vanaf verschillende locaties en apparaten. Bij Codewriters begrijpen we dat u deze waardevolle data niet alleen wilt verzamelen, maar ook effectief wilt inzetten door deze te delen met externe systemen voor verdere verwerking. Dit is waar onze expertise in het creëren van systeemkoppelingen via API’s van pas komt.

Stelt u zich voor dat u de uren die uw team werkt direct kunt linken aan uw boekhoudsoftware, waardoor facturatieprocessen automatisch en foutloos verlopen. Of denk aan het automatisch verzenden van gegevens van een potentiële klant die via uw website binnenkomt, rechtstreeks naar uw verkoopbeheersoftware. Deze vorm van integratie stroomlijnt uw bedrijfsprocessen, bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten.

Koppelingen Maken met Diverse Databronnen

Naast het integreren van systemen via API’s, specialiseren we ons ook in het werken met een breed scala aan databronnen. Heeft u belangrijke gegevens opgeslagen in databases, Excel-sheets of CSV-bestanden? Ons team heeft de vaardigheden om deze data niet alleen te verzamelen en samen te vatten, maar ook om inzichtelijke rapporten te genereren en de data door te sturen naar de systemen waar u ze nodig heeft.

Bij Codewriters zijn we toegewijd aan het leveren van softwareontwikkelingsdiensten tegen concurrerende tarieven, met een focus op het creëren van naadloze koppelingen tussen uw systemen. Onze aanpak is erop gericht om technologie toegankelijk en begrijpelijk te maken, zelfs voor degenen zonder technische achtergrond. Laat ons u helpen de kracht van uw data volledig te benutten door middel van slimme integraties.

WERKWIJZE

Elk software project is anders. Daarom bekijken we per project wat de juiste methodes en disciplines zijn om tot het beste resultaat te komen.

Samen bekijken we wat de wensen en behoeften zijn voor uw organisatie. We brengen de problemen en doelen in kaart en stellen een functioneel ontwerp op. Aan de hand van het functioneel ontwerp maken we een inschatting van de benodigde tijd om het project te voltooien.

Per project bepalen we de best passende organisatie. In de meeste gevallen zullen wij adviseren om agile te werken. Zo blijft u betrokken tijdens het ontwikkelproces en kunt u bijsturen indien nodig.

Wij gaan aan de slag met uw project. We houden u pro-actief op hoogte van de voortgang en indien we er voor gekozen hebben om agile te werken kunt u actief deelnemen aan onze sprints. Tussentijds tonen wij demo’s van de gemaakte functionaliteit. 

Uw software is klaar om opgeleverd te worden. Omdat u regelmatig betrokken bent geweest tijdens de bouw van de software komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Na oplevering kunnen wij uw personeel trainen in het gebruik van de software. 

CONTACT

or CALL us

Whatsapp logo