Software weer in topconditie

Refactoring

Uw software

Is lastig te onderhouden

Door de jaren heen is er 'spaghetti'-code ontstaan in uw software. Softwareontwikkelaars van destijds hebben mogelijk geen standaarden of design patterns toegepast waardoor nieuwe ontwikkelaars moeite hebben uw code te begrijpen.

Is niet schaalbaar

Uw organisatie groeit, maar uw software staat dit niet toe. De software wordt traag en ondersteunt niet de functionaliteit om aan uw hedendaagse behoeftes te voldoen.

Is mogelijk onveilig

U maakt zich zorgen over beveiligingslekken in uw software. Het authenticatie en autorisatie mechanisme is verouderd of uw database staat mogelijk SQL injection toe.

Codewriters refactored

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw software weer functioneert zoals het ooit bedoeld was. We inventariseren de problemen waar u tegenaan loopt en stellen een plan van aanpak voor.

Werkwijze

Elk software project is anders. Daarom bekijken we per project wat de juiste methodes en disciplines zijn om tot het beste resultaat te komen.

Samen bekijken we wat de wensen en behoeften zijn voor uw organisatie. We brengen de problemen en doelen in kaart en stellen een functioneel ontwerp op. Aan de hand van het functioneel ontwerp maken we een inschatting van de benodigde tijd om het project te voltooien.

Per project bepalen we de best passende organisatie. In de meeste gevallen zullen wij adviseren om agile te werken. Zo blijft u betrokken tijdens het ontwikkelproces en kunt u bijsturen indien nodig.

Wij gaan aan de slag met uw project. We houden u pro-actief op hoogte van de voortgang en indien we er voor gekozen hebben om agile te werken kunt u actief deelnemen aan onze sprints. Tussentijds tonen wij demo’s van de gemaakte functionaliteit. 

Uw software is klaar om opgeleverd te worden. Omdat u regelmatig betrokken bent geweest tijdens de bouw van de software komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Na oplevering kunnen wij uw personeel trainen in het gebruik van de software. 

Neem contact op

0625123259