Uw idee snel getest

Startups

Proof of concept (PoC)

U heeft een idee voor een nieuw software product, maar twijfelt of dit idee realiseerbaar is. Met een proof of concept kunnen we snel bepalen of dit het geval is.

Minimum viable product (MVP)

Wanneer u bepaald heeft dat uw idee voor een nieuw software product realiseerbaar is, wilt u kunnen beoordelen of er ook markt voor uw product is. Met een minimum viable product helpen wij u snel bepalen of er interesse is in uw product en of klanten hiervoor willen betalen.

Werkwijze

Elk software project is anders. Daarom bekijken we per project wat de juiste methodes en disciplines zijn om tot het beste resultaat te komen.

Samen bekijken we wat de wensen en behoeften zijn voor uw organisatie. We brengen de problemen en doelen in kaart en stellen een functioneel ontwerp op. Aan de hand van het functioneel ontwerp maken we een inschatting van de benodigde tijd om het project te voltooien.

Per project bepalen we de best passende organisatie. In de meeste gevallen zullen wij adviseren om agile te werken. Zo blijft u betrokken tijdens het ontwikkelproces en kunt u bijsturen indien nodig.

Wij gaan aan de slag met uw project. We houden u pro-actief op hoogte van de voortgang en indien we er voor gekozen hebben om agile te werken kunt u actief deelnemen aan onze sprints. Tussentijds tonen wij demo’s van de gemaakte functionaliteit. 

Uw software is klaar om opgeleverd te worden. Omdat u regelmatig betrokken bent geweest tijdens de bouw van de software komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Na oplevering kunnen wij uw personeel trainen in het gebruik van de software. 

Neem contact op

0625123259