Oplossingen voor tijdrovende klussen

Toolbox

Bespaar tijd en geld

Binnen elke organisatie ontstaan terugkerende taken waaraan uw personeel veel tijd kwijt is. U heeft bijvoorbeeld een wekelijks terugkerende rapportage waarbij handmatig gegevens van CSV of Excel bestanden worden verzameld. Dat is foutgevoelig en tijdrovend.

Dit soort repeterende taken zijn vaak eenvoudig te automatiseren zonder dat u een groot en kostbaar ontwikkeltraject in hoeft.

Werkwijze

Elk software project is anders. Daarom bekijken we per project wat de juiste methodes en disciplines zijn om tot het beste resultaat te komen.

Samen bekijken we wat de wensen en behoeften zijn voor uw organisatie. We brengen de problemen en doelen in kaart en stellen een functioneel ontwerp op. Aan de hand van het functioneel ontwerp maken we een inschatting van de benodigde tijd om het project te voltooien.

Per project bepalen we de best passende organisatie. In de meeste gevallen zullen wij adviseren om agile te werken. Zo blijft u betrokken tijdens het ontwikkelproces en kunt u bijsturen indien nodig.

Wij gaan aan de slag met uw project. We houden u pro-actief op hoogte van de voortgang en indien we er voor gekozen hebben om agile te werken kunt u actief deelnemen aan onze sprints. Tussentijds tonen wij demo’s van de gemaakte functionaliteit. 

Uw software is klaar om opgeleverd te worden. Omdat u regelmatig betrokken bent geweest tijdens de bouw van de software komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Na oplevering kunnen wij uw personeel trainen in het gebruik van de software. 

Neem contact op

0625123259