Over
Codewriters

Onze naam zegt het al. Wij schrijven code. En daar zijn wij goed in.

Sinds 2019 helpen wij onze opdrachtgevers hun business te laten groeien met behulp van kwalitatief hoogwaardige maatwerk software. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen grote en de wat kleinere projecten. We houden van snelle communicatie en snel schakelen. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel en dat bewijst zich dan ook met langlopende relaties met onze klanten.

Wij werken van onder de rook van Rotterdam en hebben dan ook een “niet praten maar poetsen” mentaliteit. Ons kantoor bevindt zich in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar wij werken op locatie door heel Zuid-Holland. 

Onze eigen nummer 1

Software Superheroes

Hoeveel wij ook van mooie software en techniek houden, het staat bij ons niet op de eerste plek. Die plaats is namelijk toegewezen aan onze software developers oftewel, de Codewriters.  Zij houden de motor draaiende en daarom zorgen wij dat zij altijd in topconditie zijn. 

Wij investeren continu in het bijscholen van onze developers zodat zij snel in elke opdracht mee kunnen komen en voorop kunnen lopen wanneer dat nodig is. Daarnaast houden wij regelmatig interne kennissessies en gezellige uitjes om ervoor te zorgen dat motivatie en werkgeluk op peil zijn. We vinden het belangrijk dat onze mensen blij en trots zijn op hun werk. Want zij zijn uiteindelijk onze software superheroes!

CONTACT

or CALL us

Whatsapp logo